,

Haberler

DEHUKAM’dan TPAO Filyos Doğal Gaz İşleme Tesislerine Ziyaret

DEHUKAM Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü TPAO Filyos Doğal Gaz İşleme Tesislerine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Çalışma ziyaretine DEHUKAM Yönetim Kurulu Başkanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Süleyman Önel ve Yönetim Kurulu üyeleri; Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yasin Ekrem Serim, Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Zekeriya Birkan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İsmail Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Nil Kula, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Yücel Acer ile DEHUKAM Müdürü Sayın Mustafa Başkara ve DEHUKAM araştırmacıları katıldı.

Yapılan toplantıda TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Melih Han Bilgin, DEHUKAM Yönetim Kurulu üyelerine TPAO’nun faaliyetleri ve Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
DEHUKAM Yönetim Kurulu üyeleri, TPAO ve TP-OTC (Offshore Technology Center) üst düzey yetkilileri ile bir araya gelerek TPAO ve TP-OTC’nin faaliyetleri ışığında Türkiye’nin hidrokarbon faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundular. Yine DEHUKAM ile TP-OTC işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilecek Eğitim Faaliyetleri de ele alındı.
Toplantı akabinde TPAO Genel Müdürü Sayın Melih Han Bilgin mihmandarlığında Yönetim Kurulu üyelerimiz Doğal Gaz İşleme Tesisi ve Filyos Limanı’nı ziyaret etti.
Nazik ev sahiplikleri için Genel Müdür Sn. Melih Han Bilgin bey nezdinde Türkiye Petrolleri A.O.’na teşekkür ederiz.